во

Ти си најслабија карика

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Столе Димитриевски

Нимиц доаѓа во земјава за да го реши спорот меѓу Фросе и Стефан