во

Цитати од познатите – Vol. 3

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

На повидок нов развод: Маленко и пишувал на Фросина Фро

Вардар-Фленсбург