Чудесни апарати

Во издание на Темплум, излезе од печат сликовницата ЧУДЕСНИ АПАРАТИ од српскиот автор Гвидо Тартаља, во препев на Пандалф Вулкански и со илустрации на Владимир Лукаш.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Кооперација

Еко-кампања: Партиите ќе рециклираат ветувања од минатите избори

7 нешта кои ги научивме (за диносаурусите) од филмот Паркот Јура